Zilver Soldeer
Menu

Over ons

Zilver Soldeer

Zilver Soldeer uw loodgieter in Amsterdam

Als u direct een loodgieter in Amsterdam nodig heeft, bel dan met het alarmnummer: 06-47867815. Onze spoedservice staat altijd, dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend!
Onze vakkundige monteurs zijn snel ter plaatse in Amsterdam en omgeving zodat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

De volgende spoedgevallen lossen wij in Amsterdam direct op:
·lekkages door gesprongen leidingen
·lekkages van daken en dakgoten
·lekkages aan het riool
·verstopte afvoeren
·verstopte vaatwassers en wasmachines
·verstopt toilet
·overstromingen van toiletten, kruipruimten en kelders
·lekkende kraan
·gesprongen leidingen door vorstschade
·het leeghalen en/of repareren van dakgoten

24 uur bereikbaar in Amsterdam en omgeving
Zilver Soldeer in Amsterdam is 24uur per dag bereikbaar. Dat betekent dat u hen dag en nacht, 7 dagen per week (ook in het weekend en op feestdagen,) kunt bellen met uw probleem. Wij staan dan zo snel mogelijk voor uw deur om uw noodsituatie effectief te verhelpen.

In de volgende plaatsen kunnen wij snel leveren:
amsterdam, amsterdam zuidoost, badhoevedorp, broek in waterland, diemen, ilpendam, landsmeer, ouderkerk aan de amstel, oude meer, uitdam, watergang, zuiderwoude, zwanenburg, duivendrecht, halfweg nh, den ilp, luchthaven schiphol, schiphol-rijk, schiphol
Algemene regionale informatie www.zilver-soldeer.nl

Voordelen zilver-soldeer.nl
·regionale dienstverlening
·ervaren en professionele loodgieters
·24 uurservice, dag en nacht bereikbaar, ook in het weekend
·bij noodgevallen snel ter plaatse
·specialisten in het vakkundig en snel oplossen van uw probleem
·deskundige adviseurs
·marktconforme tarieven
·klantvriendelijk, betrouwbaar en deskundig

Waarom zilver-soldeer.nl
Er zijn slechts enkele bedrijven waar u dag en nacht op kunt rekenen. Dag en nacht staan wij voor u klaar. Een specialist op zijn gebied, die gegarandeerd vakwerk levert. Of het nu gaat om het met spoed oplossen van een lekkage of verstopping of om het aansluiten van een nieuwe wasmachine of cv-ketel, bij zilver-soldeer.nl heeft u altijd te maken met een vakman met hart voor zijn zaak.

Contact
Bij spoed bel ons loodgieter alarmnummer in Amsterdam: 06-47867815. Heeft u een minder urgente reparatie of wilt u graag informatie over bijvoorbeeld het laten plaatsen van nieuw sanitair in uw badkamer? Vult u dan het contactformulier in. U krijgt binnen 24 uur een reactie van ons, per telefoon of per e-mail. Gegarandeerd.